Bitcoin Debit Card Comparison

kertu Bitcoin ndhuwur
tab spectrocoin
tab cryptopay
tab wagecan
tab advcash
tab coinsbank
tab uquid
tab xapo


Card Debit TOP Bitcoin – a Crypto Currency Card Comparison

Bitcoin dhuwit saka internet – lan karo Kartu Kredit Bitcoin, sampeyan bisa mbayar ngendi wae ing donya ngendi Credit- utawa Cards Debit sing ditampa karo Currency Crypto Sampéyan. Bebarengan karo Dompet Bitcoin, sampeyan bisa ngganti bab 95% kabeh layanan sing Bank normal uga bisa kanggo nyedhiyani sampeyan.

Kanthi prabédan amba sing duwe kontrol total liwat imbangan dhuwit lan ènèng liya. Iki mangsa finance. Seneng kebebasan. Yen sampeyan duwe pitakonan bab tuku Card Bitcoin, nggawe manawa kanggo mriksa kita “Cara kanggo milih” guide below.


Bitcoin Card Spectrocoin
Bitcoin Card Cryptopay
Bitcoin Card WageCan
Bitcoin Card AdvCash
Bitcoin Card CoinsBank
Bitcoin Card Uquid
Bitcoin Card Xapo


Bitcoin Card Spectrocoin – Untung lan rugine

Pro:
+ Kabeh negara ing saindhenging donya klebu
+ Aplikasi kasedhiya kanggo mobile kedhaftar Windows banget
+ kertu Company cumawis
marang:
– kapal larang
– laporan Scam lan keluhan
– Alexa ilang saka website

Anonymous Card: Ya
Card plastik: Ya
Card virtual: Ya

Card Price: Plastik $9.00/€ 8,00 / £ 6.00 – virtual $0.50/€ 0,50 / £ 0.50
duit: USD, EUR, GBP
Fee Transaksi manca: 3%
Fee Loading: free
Fee Monthly: $1.00/€ 1,00 / £ 1.00


Bitcoin Card Cryptopay – Untung lan rugine

Pro:
+ Telung utama duit (EUR, GBP, USD) sing kabeh sah
+ Free shipping world-wide
+ Situs web uga dirancang lan gampang kanggo nggunakake
marang:
– Mung kanggo warga EU
– prices luwih
– ragad transaksi manca

Anonymous Card: Ya
Card plastik: Ya
Card virtual: Ya

Card Price: Plastik 15 € / £ / $ – virtual 2.50 € / £ / $
duit: EUR, GBP, USD
Fee Transaksi manca: 3%
Fee Loading: 1%
Fee Monthly: $1


Bitcoin Card WageCan – Untung lan rugine

Pro:
+ Kasedhiya kanggo akèh negara kalebu Amerika Serikat
+ Pendhiri karo latar mburi teknologi kuwat
+ Kasedhiya ing USD, EUR, GBP
+ program bonus
marang:
– ragad kertu larang
– Informasi wis angel golek ing website
– Kertu murah metu saka Simpenan

Anonymous Card: Ora
Card plastik: Ya
Card virtual: Ya

Card Price: saka 0.025 BTC
duit: EUR, GBP, USD
Fee Transaksi manca: 3%
Fee Loading: free
Fee Monthly: $1


Bitcoin Card AdvCash – Untung lan rugine

Pro:
+ Ora ragad maintenance saben wulan
+ RUB minangka itungan kasedhiya
+ Free ndhuwur saka pindhah SWIFT / Sepa, flat rate kanggo pindhah
marang:
– Ora apps kasedhiya
– Mung Negara EU didhukung
– Ora Ana informasi ing struktur kepemilikan utawa eksekutif
– watesan Daily ing tumbas kanggo bisa malah diverifikasi

Anonymous Card: Ya
Card plastik: Ya
Card virtual: Ya

Card Price: Plastik $/€ 4.99 (14.99 sawise 7 dina) – virtual 1 + 0.99 $/pendanaan €
duit: EUR, GBP, USD, RUB
Fee Transaksi manca: 2.95%
Fee Loading: $/€ 0.99 saben transaksi
Fee Monthly: free


Bitcoin Card CoinsBank – Untung lan rugine

Pro:
+ Kabeh-ing-siji panyedhiya Crypto karo dompet, exchange lan kertu debit Bitcoin
+ Jejere utama Fiat duit USD, EUR, GBP, kertu sumadhiya nèng RUB, CHF, AUD, duit JPY banget lan mbisakake litecoin akun banget
+ Akeh kemungkinan kertu adhedhasar tingkat verifikasi
marang:
– Komplek lan ora transparan kepemilikan lan struktur tenan
– free shipping mung kasedhiya kanggo pangguna premium
– Fees High aplikasi ing POS lan ATM

AnonymousCard: Ya
Card plastik: Ya
Card virtual: Ya

Card Price: Plastik saka $14.95 – virtual saka $2.95
duit: EUR, GBP, USD, RUB, CHF, AUD
Fee Transaksi manca: saka 2.5%
Fee Loading: free
Fee Monthly: $0.95-$2.95


Bitcoin Card Uquid – Untung lan rugine

Pro:
+ Kasedhiya ing USD, EUR, GBP lan 40 altcoins beda jejere Bitcoin
+ tumbas umur Unlimited lan sacara ATM
+ Akeh loading opsi
marang:
– Apil Inggris digunakake ing website
– Ora kasedhiya kanggo residents US
– perusahaan seger

Anonymous Card: Ya
Card plastik: Ya
Card virtual: Ya

Card Price: Plasitc $1 – virtual $1
duit: USD, EUR, GBP lan 40 altcoins beda
Fee Transaksi manca: 3%
Fee Loading: 1.5% – 5%
Fee Monthly: $1


Bitcoin Card Xapo – Untung lan rugine

Pro:
+ tingkat dhuwur saka keamanan
+ struktur ibukutha kuwat
+ Ora ndhuwur munggah Fees
marang:
– Unverified pengguna duwe watesan kanggo transaksi online lan POS
– Xapo ndhukung Segwit2X
– kapal larang
– US citizens tilar

Anonymous Card: Ora
Card plastik: Ya
Card virtual: Ora

Card Price: Plastik $20 / € 18 / £ 13
duit: EUR, GBP, USD
Fee Transaksi manca: 3%
Fee Loading: free
Fee Monthly: $1


Apa paling Bitcoin Card kanggo kula?

Cara kanggo milih panyedhiya Bitcoin Card tengen?

Ana akeh perusahaan lan miwiti ups nyediakake kartu debit Bitcoin saiki minangka cryptocurrencies entuk liyane lan liyane popularitas.

Ana sawetara nilai sing cardholder debit pengen-bakal Bitcoin uga kudu goleki nalika nggoleki panyedhiya paling. Panyedhiya kertu nyampekano informasi paling informasi iki ing sing, supaya kabeh iku njupuk mung kanggo maca liwat kasebut kanthi teliti,. Njaluk informasi latar mburi saka perusahaan kartu ngetokake sekuritas.

Kabèh idea konco Bitcoin lan ledger blockchain umum ngandel. Dadi cardholders debit Bitcoin sing klien biasane luwih curiga saka pelanggan ing industri. Mulane panyedhiya kudu tenanan klien mangsa sing padha nyedhiyani kewajiban, layanan dipercoyo.

Layanan kasedhiya

Biasane panyedhiya tawari layanan luwih akeh tinimbang mung kertu. Saben uwong nduweni dompet, nanging contone Spectrocoin, Cryptopay, CoinsBank, Xapo kabeh mbukak ijol-ijolan Bitcoin dhewe mbisakake tumbas Bitcoin langsung liwat situs sing. Yen pengguna kudu nduweni cryptocurrencies sadurunge loading menyang kertu debit Bitcoin pamilike.

AdvCash kertu Bitcoin debit telung duit Fiat utama kaya USD, EUR lan GBP sing ditampa dening kabeh panyedhiya. RUB itungan kasebut paling umum, kedhaftar Russian uga supaya AdvCash Bitcoin kartu debit endi akun sing denominated ing RUB.

SIM plastik lan virtual ing pasar. SIM plastik bisa digunakake kanggo loro sacara ATM lan tumbas online, SIM virtual bisa digunakake mung online. Iku worth mriksa sadurunge tondo asto munggah apa panyedhiya masalah SIM plastik utawa mung pilihan virtual cumawis.

Ing akeh panyedhiya kertu debit Bitcoin, kedhaftar bisa nggunakake layanan malah tanpa verifikasi identitas pribadi, senadyan karo limites Applied tartamtu. watesan iki kalebu dina, watesan saben wulan lan umur ing sacara awis utawa ing tumbas POS. Yen proses verifikasi wis rampung dening ngajokake bukti identitas ing wangun saka kertu ID nasional lan bukti panggonan kang bisa dadi Bill sarana saka sasi 3 sasi ing paling kasus. Ing wektu perlu kanggo verifikasi bisa beda-beda kathah, saka saperangan jam kanggo malah 10 dina.

Card Debit Bitcoin, kang kanggo milih?

Amarga angger lan pangguna Jeksa Agung bisa ngetokake aturan ing Amerika Serikat sing tilar saka layanan, kajaba ing CoinsBank kang nawakake layanan winates kanggo US citizens.

Ing kapal saka prices kertu plastik dibangun ing Fees, supaya kapal normal biasane free, panyedhiya biaya babagan 45-70 USD kanggo pilihan pangiriman dicepetake.

Paling penyedia duwe app smartphone kasedhiya kanggo nggawe manawa kedhaftar ngontrol duit sing saka smartphone. Biasane aplikasi iOS lan Androids sing kasedhiya, nanging pangguna telpon Windows perlu kanggo nelusuri luwih, iku mung kasedhiya kanggo Spectrocoin klien.

Pricing Card lan Fees Transaksi

Fees masalah kertu dhisikan sing kiro-kiro saka 5 USD kanggo 20 USD karo rata-rata saka 10 USD. Sawetara menehi mung kertu virtual, nanging sing mung biaya 0.5 USD.

Ing sawetara panyedhiya kang aktif nganggo kertu ora penalized nanging akeh ngisi ragad ekstra kanggo kang aktif. pangguna aktif sing gedhe-gedhe sing ora transacting malah sapisan ing rong taun karo kertu.

Klien bisa loading kertu karo kabel pindhah utawa pindhah Sepa Fees watara 0.5%-1%. Sawetara panyedhiya ditrapake tarif flat, supaya klien ngirim mbayar manungsa waé kanggo nomer lan jumlah dana ditransfer saka akun wallet kanggo kertu debit. Ana pilihan kanggo mbukak lan mbongkar karo panyedhiya pembayaran alternatif kayata Skrill, Neteller utawa PayPal. Sawetara kertu Bitcoin debit, Nanging reregan iku luwih saka kabel pindhah, bisa 1% kanggo 5% saben transaksi.

Panyedhiya kertu Bitcoin debit sing mendhet nalika pangguna wis transacting karo kertu. Senajan tumbas online biasané free, nanging sawetara Mei ngisi Fees sing banget. ATM tansah kebak ing tangan liyane. The sacara awis domestik watara 2-3 USD, ing sacara internasional 3-4 USD, iku uga bisa sing flat rate wis Applied ing jejere persentase. Yen tuku utawa mundur total itungan beda saka itungan standar saka akun kabeh panyedhiya ngisi lan kurs valuta ekstra 3%.

Klien Umpan balik lan panganggo Pengalaman

becik wiwit karo kaca landing apik. Iku kudu cetha apa layanan lan pinten ora biaya. Ing klien nggunakake website kanggo golek informasi sing cocog bab layanan sing disadhiyakake. Jejere struktur menu cetha lan FAQ; panyedhiya ngirim kalebu fungsi search ing iku. kepuasan pelanggan Highly gumantung ing ndhukung diwenehake dening sing ngetokake sekuritas kertu Bitcoin debit, kayata sistem Ticket, Hotline Live chatting.

kesimpulan

Ana akeh kemungkinan panyedhiya kertu Bitcoin bisa kurban kanggo klien. Panyedhiya kertu debit Bitcoin paling gumantung ing tartamtu kabutuhan pangguna.


Bitcoin Card Comparison

kertu Bitcoin ndhuwur
tab spectrocoin
tab cryptopay
tab wagecan
tab advcash
tab coinsbank
tab uquid
tab xapo


 

Card Debit Bitcoin