Bitcoin Debit Card Krahasimi

card top Bitcoin
tab spectrocoin
tab cryptopay
tab wagecan
tab advcash
tab coinsbank
tab uquid
tab xapo


TOP Bitcoin Debit Card – një kripto Valuta Card Krahasimi

Bitcoin është e para e internetit – dhe me një kartë krediti Bitcoin, ju mund të paguani kudo në të gjithë botën ku Credit- ose Debit Cards janë pranuar me monedhën Kripto e zgjedhjes suaj. Së bashku me një kuletë Bitcoin, ju mund të zëvendësojë në lidhje me 95% të gjitha shërbimet e një Bank normal mund të sigurojë për ju.

Me ndryshimin e madh që ju keni kontroll të plotë mbi bilancin tuaj të parave dhe askush tjetër. Kjo është e ardhmja e financave. Gëzojnë lirinë. Nëse keni pyetje në lidhje me blerjen e një karte Bitcoin, sigurohuni që të kontrolloni tonë “Si te zgjidhni” guide bë poshtë.


Spectrocoin Bitcoin Card
Cryptopay Bitcoin Card
WageCan Bitcoin Card
AdvCash Bitcoin Card
CoinsBank Bitcoin Card
Uquid Bitcoin Card
Xapo Bitcoin Card


Spectrocoin Bitcoin Card – Pro dhe kundra

pro:
+ Të gjitha vendet në mbarë botën të përfshira
+ Apps në dispozicion për Windows përdoruesit mobil too
+ kartë Company është në dispozicion
kundër:
– anijeve të shtrenjta
– Raporti Scam dhe ankesa
– Zhdukur informacion nga faqja e internetit

Card Anonymous: po
kartë plastike: po
Virtual Card: po

Çmimi Card: plastik $9.00/€ 8.00 / £ 6.00 – Virtual $0.50/€ 0.50 / £ 0.50
monedhat: USD, EUR, GBP
Tarifa Transaction të huaj: 3%
Tarifa Loading: falas
Tarife mujore: $1.00/€ 1.00 / £ 1.00


Cryptopay Bitcoin Card – Pro dhe kundra

pro:
+ Tre monedhat kryesore (EUR, GBP, USD) janë të autorizuar
+ të anijeve të lirë në mbarë botën
+ Website projektuar mirë dhe të lehtë për t'u përdorur
kundër:
– Vetëm për qytetarët e BE-së
– çmimet e larta
– tarifë transaksion të huaj

Card Anonymous: po
kartë plastike: po
Virtual Card: po

Çmimi Card: plastik 15 € / £ / $ – Virtual 2.50 € / £ / $
monedhat: EUR, GBP, USD
Tarifa Transaction të huaj: 3%
Tarifa Loading: 1%
Tarife mujore: $1


WageCan Bitcoin Card – Pro dhe kundra

pro:
+ Në dispozicion për shumë vende, përfshirë SHBA
+ Themeluesit me prapavijë të fortë teknologjik
+ Në dispozicion në USD, EUR, GBP
+ program Bonus
kundër:
– Tarifa e shtrenjtë card
– Informacioni është vështirë për të gjetur në faqen e internetit
– Kartë të lirë është nga të aksioneve

Card Anonymous: jo
kartë plastike: po
Virtual Card: po

Çmimi Card: nga 0.025 BTC
monedhat: EUR, GBP, USD
Tarifa Transaction të huaj: 3%
Tarifa Loading: falas
Tarife mujore: $1


AdvCash Bitcoin Card – Pro dhe kundra

pro:
+ Asnjë tarifë mujore të mirëmbajtjes
+ RUB si monedhë në dispozicion
+ Pa pagesë Top up nga transfertat SWIFT / SEPA, tarifë e fiksuar për transfere
kundër:
– Nuk ka aplikacione të disponueshme
– Vendet e BE-së vetëm i mbështetur
– Asnjë informacion mbi strukturën e pronësisë apo drejtuesve
– kufijtë e përditshme në blerjet për përdoruesit edhe të verifikuara

Card Anonymous: po
kartë plastike: po
Virtual Card: po

Çmimi Card: plastik $/€ 4.99 (14.99 pas 7 ditë) – Virtual 1 + 0.99 $/financimi €
monedhat: EUR, GBP, USD, RUB
Tarifa Transaction të huaj: 2.95%
Tarifa Loading: $/€ 0.99 për transaksion
Tarife mujore: falas


CoinsBank Bitcoin Card – Pro dhe kundra

pro:
+ Të gjitha-në-një ofrues kripto me portofolin, shkëmbimin dhe karta debiti Bitcoin
+ Përveç monedhave Fiat madhe USD, EUR, GBP, kartë është në dispozicion në RUB, CHF, AUD, monedhat JPY shumë dhe mundëson Litecoin llogaritë shumë
+ Shumë mundësi kartë bazuar në nivelin e verifikimit
kundër:
– Komplekse dhe jo transparente pronësia dhe struktura të fortë
– të anijeve të lirë është në dispozicion vetëm për përdoruesit premium
– Tarifat e larta të aplikoni në POS dhe ATM

AnonymousCard: po
kartë plastike: po
Virtual Card: po

Çmimi Card: plastik nga $14.95 – Virtual nga $2.95
monedhat: EUR, GBP, USD, RUB, CHF, AUD
Tarifa Transaction të huaj: nga 2.5%
Tarifa Loading: falas
Tarife mujore: $0.95-$2.95


Uquid Bitcoin Card – Pro dhe kundra

pro:
+ Në dispozicion në USD, EUR, GBP dhe 40 altcoins ndryshme përkrah Bitcoin
+ blerjet Pafund jetës dhe tërheqjet ATM
+ Shumë opsionet ngarkimit
kundër:
– Poor English është përdorur në faqen e tyre
– Jo në dispozicion për banorët e SHBA
– Kompania Fresh

Card Anonymous: po
kartë plastike: po
Virtual Card: po

Çmimi Card: Plasitc $1 – Virtual $1
monedhat: USD, EUR, GBP dhe 40 altcoins ndryshme
Tarifa Transaction të huaj: 3%
Tarifa Loading: 1.5% – 5%
Tarife mujore: $1


Xapo Bitcoin Card – Pro dhe kundra

pro:
+ Niveli i lartë i sigurisë
+ Struktura e kapitalit të fortë
+ Nuk ka tarifa të lartë deri
kundër:
– I pa verifikuar përdorues të ketë kufi për transaksionet online dhe POS
– Xapo mbështet Segwit2X
– anijeve të shtrenjta
– Qytetarët amerikanë përjashtuar

Card Anonymous: jo
kartë plastike: po
Virtual Card: jo

Çmimi Card: plastik $20 / € 18 / £ 13
monedhat: EUR, GBP, USD
Tarifa Transaction të huaj: 3%
Tarifa Loading: falas
Tarife mujore: $1


Çfarë është e mirë Bitcoin Card për mua?

Si për të zgjedhur drejtë ofruesin Bitcoin Card?

Ka shumë kompani dhe të fillojnë ups që ofrojnë karta debiti Bitcoin në ditët e sotme si cryptocurrencies janë duke fituar gjithnjë e më shumë popullaritet.

Ka disa pika që një anëtar wanna-të Bitcoin debiti mund të duhet të shikoni për kur të kërkoni për ofruesin më të mirë. Ofruesit e kartave të ditur shumica e këtij informacioni në faqet e tyre, kështu që të gjithë duhet vetëm për të lexuar atë me kujdes. Merrni informacion sfond të kompanisë kartë emetuesit.

Ideja prapa Bitcoin dhe librin blockchain publik është mosbesim. Pra cardholders Bitcoin debitit janë klientët zakonisht më të dyshimta se klientët në industritë e tjera. Prandaj ofruesit duhet të bindë klientët e tyre të ardhshme që ato ofrojnë legit, shërbimet e të besueshëm.

ofruar shërbime

Zakonisht ofruesit të ofrojë më shumë shërbime se vetëm një kartë. Gjithkush ka një kuletë, por për shembull Spectrocoin, Cryptopay, CoinsBank, Xapo gjithë drejtuar shkëmbimet e tyre Bitcoin mundësojnë blerje direkte Bitcoin nëpër faqet e tyre. Përndryshe përdorues duhet të posedojnë cryptocurrencies para ngarkimit të tyre me kartë debiti përkatës Bitcoin.

AdvCash kartë debiti Bitcoin ka tre monedhat kryesore FIAT si USD, EUR dhe GBP janë të pranuar nga të gjithë ofruesit e. RUB është monedhë me radhë më e zakonshme, përdoruesit ruse mund të urdhërojë AdvCash Bitcoin karta debiti, ku llogaritë janë të shprehura në RUB.

Kartat plastike dhe virtuale janë në treg. Kartat plastike mund të përdoret për të dy tërheqje ATM dhe blerje online, kartat virtuale mund të përdoren vetëm online. Ajo me vlerë checking para nënshkrimit up nëse ofruesi lëshon kartat plastike apo vetëm një opsion virtual është në dispozicion.

Në shumë Bitcoin ofrues kartë debiti, Përdoruesit mund të përdorin shërbimet edhe pa një verifikim të identitetit personal, edhe pse me Limites caktuara aplikuara. Këto kufizime përfshijnë një të përditshme, limitet mujore dhe jetës në tërheqje cash ose në blerje POS. Përndryshe procesi i verifikimit bëhet duke paraqitur një provë të identitetit në një formë të një kartë të identitetit dhe një dëshmi të banimit të cilat mund të jetë një projekt-ligj të shërbimeve nga e kaluara 3 muaj në të shumtën e rasteve. Koha e nevojshme për verifikim mund të ndryshojnë shumë, nga disa orë për të edhe 10 ditë.

Bitcoin Debit Card, të cilat për të zgjedhur?

Për shkak të rregullave dhe përdoruesit nxjerr akte në Shtetet e Bashkuara janë të përjashtuara nga shërbimet, përveç në CoinsBank e cila ofron shërbime të kufizuara për qytetarët e SHBA.

Anijeve e çmimeve të kartë plastike është ndërtuar në tarifat e tjera, kështu anijeve normal zakonisht është falas, akuzat ofruesit rreth 45-70 USD për opsionin përshpejtuar dorëzimit.

Shumica e ofruesve të ketë Apps smartphone në dispozicion për të siguruar që përdoruesit të kontrollojnë financat e tyre nga smartphone. Zakonisht iOS dhe Androids aplikacionet janë dhënë, por përdoruesit Windows Phone mund të kenë nevojë për të kërkuar më tej, si ajo është në dispozicion vetëm për klientët e Spectrocoin.

Çmimet Card dhe tarifat e transaksioneve

Tarifat fillestare lëshojnë karta janë duke filluar nga 5 USD për 20 USD me një mesatare prej 10 USD. Disa siguron vetëm karta virtuale, por kjo kosto vetëm 0.5 USD.

Në disa ofruesve të qenit joaktiv me kartë nuk dënohet, por shumë të ngarkuar me një tarifë shtesë për të qenë joaktiv. Përdoruesit jo aktive janë ata të cilët nuk janë të transaksioneve edhe një herë në dy vjet me kartën.

Klientët mund të ngarkimit kartë me transferta bankare ose transfere SEPA për tarifat e rreth 0.5%-1%. Disa ofruesve të zbatohet norma e sheshtë, kështu që klientët duhet të i kushtoj vëmendje të numrit dhe shumën e fondeve të transferuara nga llogaria portofolin me kartë debiti. Nuk është opsion për të ngarkesës dhe zbraz me ofruesit alternative të pagesës si Skrill, Neteller ose PayPal. Disa karta debiti Bitcoin, por çmimi është më i lartë se transferta bankare, mund te jete 1% në 5% per transaksione.

Ofruesit kartë debiti Bitcoin janë përfituar kur përdoruesi është transacting me kartë. Edhe pse blerjet online janë zakonisht të lirë, por disa mund akuzat tarifat mbi atë shumë. ATM është gjithmonë e ngarkuar nga ana tjetër. Tërheqjet cash brendshme është rreth 2-3 USD, tërheqjet ndërkombëtare janë 3-4 USD, ajo është gjithashtu e mundur që norma e sheshtë është aplikuar pranë përqindjeve. Nëse blerja apo tërheqja e monedhës është e ndryshme se sa monedhë default e llogarisë të gjithë ofruesit e ngarkuar me një normë të monedhës shtesë këmbimit të 3%.

Feedback Client dhe User Experience

shërbim të mirë fillon me një faqe të mirë ulje. Ajo duhet të jetë e qartë se çfarë është shërbimi dhe sa kushton. Klientët përdorni faqen e internetit për të gjetur informacionin e duhur në lidhje me shërbimet e ofruara. Përveç një strukturë të qartë menu dhe FAQ; Ofruesit duhet të përfshijë një funksionalitet të kërkoni brenda saj. Kënaqësinë e klientit është shumë në varësi të mbështet të ofruara nga lëshuesve kartë debiti Bitcoin, të tilla si sistemi Ticket, Hotline live chat.

përfundim

Ka shumë mundësi një ofrues kartë Bitcoin mund të ofrojë për klientin e saj. më të mirë ofruesi i Bitcoin karta debiti është i varur nga të veçantë nevojat e përdoruesve.


Bitcoin Card Krahasimi

card top Bitcoin
tab spectrocoin
tab cryptopay
tab wagecan
tab advcash
tab coinsbank
tab uquid
tab xapo


 

Bitcoin Debit Card