FAQ Bitcoin Debit Card

FAQ Bitcoin Debit Card

Çfarë është një kartë debiti Bitcoin?

Një kartë debiti Bitcoin është një VISA ose Mastercard që ju mund të përdorni për të blerë mallra dhe shërbime nga online dhe offline dyqane apo tërhequr para nga ATM. Në të njëjtën kohë ajo është mbështetur drejtpërdrejt nga fondet Bitcoin. karta debiti Bitcoin bëjë një qasje të lehtë për të shpenzuar fondet cryptocurrency kudo në botë.

Çfarë lloje të kartave të debitit Bitcoin ekziston?

Kartë debiti plastike Bitcoin duket si një vizë të zakonshme ose Mastercard cilat ju mund të përdorni të njëjtën mënyrë. kartë debiti Bitcoin virtuale është lëshuar në internet me të njëjtat detaje si një kartë debiti standarde. Emri anëtar, data e skadimit dhe kodet e CVC / CVV janë dhënë me urdhër, por nuk ka prodhim phsyical duke e bërë më të lehtë dhe më të shpejtë për të hyrë në fondet.

Si mund ta përdor një Bitcoin kartë debiti?

Ju mund të përdorni një kartë debiti Bitcoin ashtu si çdo kartë debiti prefunded. Ju mund të kaloni bilancin e kartës për blerjen e mallrave dhe shërbimeve në dyqane lokale apo në dyqane online. Nëse ju keni një kartë plastike debiti Bitcoin, ju mund të tërhequr para nga ATM. Ju gjithashtu mund të përdorni kartën tuaj Bitcoin debiti për të bërë blerje të dyja brenda dhe jashtë vendit.

Cilat janë monedhat që unë mund të përdorni një kartë debiti Bitcoin me?

Bitcoin karta debiti mban fondet në dispozicion në monedhave Fiat pranë Bitcoin. Monedhat më të njohura janë USD, EUR dhe GBP. Monedha mund të vendosen si monedhë default lidhur me shumën e Bitcoin kartë debiti, kështu që transaksionet e kryera me kartën janë shprehur në të asaj monedhe. Disa ofruesve të hapur tregjet e kartës së debitit Bitcoin për të monedhave të mëtejshme, si dhe. Ndër të tjera, ofruesit gjithashtu ofron karta debiti Bitcoin me monedhë default në RUB, CNY, JPY, KRW, AUD dhe CHF. Disa ofruesit gjithashtu ka mundësi për të financuar kartë me altcoins si edhe pranë Bitcoin.

Si mund të urdhërojë një kartë debiti Bitcoin?

Në mënyrë që të ketë një kartë debiti Bitcoin, ju duhet të regjistroheni në një nga platformës së ofruesve. Procesi i regjistrimit përfshin sigurimin e të dhënat personale të zotëruesin e kartës, të tilla si emri, datën e lindjes dhe vendi i qëndrimit. Informatat e dhëna duhet më pas të verifikohet me një ID foto dhe një dëshmi e qëndrimit. Kjo mund të jetë një projekt-ligj që përmban adresën e caldholder. Pas vendosjen e rendit dhe zgjedhjen e anijeve metodë kartat plastike janë dorëzuar në shtëpinë tuaj. Në rast se ju keni të zgjedhin për një kartë virtuale, të dhënat e kartës janë lëshuar në adresën tuaj email. Nëse ju nuk duan të ndajnë informacion personal, ju mund të urdhërojë një kartë debiti anonim Bitcoin pa verifikim.

A mund të ketë një kartë debiti Bitcoin pa verifikim?

po. Anonymous Bitcoin karta debiti janë në dispozicion në disa ofruesve në treg. Nëse ju nuk duan të kalojnë nëpër procesin e verifikimit të siguruar ID foto dhe dëshmi të banimit, ju mund të zgjidhni një kartë debiti anonim Bitcoin. Në këtë rast, megjithatë kjo vlen të përmendet se limitet e aplikueshme për përdoruesit e paverifikuara janë gjithmonë më të ulët në krahasim me përdoruesit e të verifikuara. Prandaj vetëm sasi të kufizuar e fondeve mund të përdoret me kartat e debitit anonime Bitcoin në këmbim të vetëm duke siguruar një emër që do të shfaqet në kartën.

Sa kohë duhet për të marrë një kartë debiti Bitcoin?

Kartat e debitit plastike Bitcoin janë lëshuar nga Visa ose MasterCard dhe kjo merr rreth 2-3 javë për të marrë ato. Sasinë e kohës për të marrë kartën është në varësi të distancës midis ofruesit kartë dhe zotëruesin e kartës. Për një pagesë shtesë të ofrimit të shprehur mund të zgjidhen në të gjitha nga ofruesit. Në këtë rast kartat janë dorëzuar brenda 2-5 ditëve të punës me shërbimet e ofruara nga DHL, së bashku me një numër ndjekja.

Si mund ta mbush deri në një kartë debiti Bitcoin?

Ju mund të lartë deri Karta e debitit Bitcoin disa mënyra të tjera se Bitcoin. Ju mund të përdorni transfertat bankare bankare, kartat e kreditit ose debitit dhe ofruesit alternative të pagesës si Neteller dhe Skrill. Në shumicën e rasteve megjithatë PayPal nuk është në mesin metodën e pagesës pranuar për shkak të termave dhe kushteve të tij.

Si mund të tërheqë para nga një kartë debiti Bitcoin?

Ju mund të tërhequr para nga një Bitcoin kartë debiti mënyra të ngjashme siç e keni ngarkuar llogarinë. Ju mund të dërgoni bitcoins në një tjetër adresë. Ju gjithashtu mund të tërheqë fondet në një llogari bankare ose me një ofrues alternativ pagesës, si Skrill ose Neteller. Në shumicën e rasteve megjithatë PayPal nuk është në mesin e metodës së tërheqjes pranuar për kartat e debitit Bitcoin.

A mund të tërheqin para nga ATM me një kartë debiti Bitcoin?

po. Ju mund të tërheqin para nga ATM në mbarë botën duke përdorur një kartë plastike Bitcoin debiti.

Sa një kosto Bitcoin kartë debiti?

Çmimet e kartave të debitit Bitcoin janë të ndryshme në të gjithë ofruesit e. Lëshimi Kostoja një herë e një kartë plastike debiti Bitcoin është në mes 5-25 USD. Kostoja Lëshimi i kartelës së debitit virtuale Bitcoin është shumë më pak, ju mund të merrni edhe atë për të lira në disa vende. Përveç kostos së prodhimit të një kohë të kartës, një tarifë mujore të mirëmbajtjes llogari është akuzuar në shumën prej 1 USD në muaj.

Cilat janë kostot e transaksionit që lidhen me një kartë debiti Bitcoin?

Kostot e transaksionit të kartave të debitit Bitcoin janë të ndryshme gjerësisht, kartat më të shtrenjta mund të ketë tarifa të vogla e transaksionit. Loading kartë zakonisht është pa pagesë, ndërsa tërheqjet janë akuzuar në bazë të llojit që ju zgjidhni. POS dhe në internet blera mund të ngarkohet me një tarifë fikse, ose në një përqindje prorata. tërheqjet ATM janë akuzuar mes 1.5-2.5% për transaksion, tërheqjet ndërkombëtare kushton më shumë. Ka edhe tarifë monedhës përkthim është akuzuar në qoftë monedhë default nuk përputhet me monedhën e transaksionit.

Cilat janë kufijtë e një kartë debiti Bitcoin?

Në disa raste ka shuma maksimale e fondit ju mund të ngarkesës në një kartë debiti Bitcoin. Kjo ndikon shuma e parave që ju mund të kaloni me kartën dhe gjithashtu shuma e parave që ju mund të tërhiqet nga ATM. Përdoruesit e verifikuara mund të ketë limitet më të larta dhe gjithashtu disa ofruesve ofron kartë të pakufizuar debiti Bitcoin për përdoruesit e regjistruar. Topup jetës janë të kufizuara rreth 2000 USD për përdoruesit anonimë.

Cilat janë tarifat tërheqjes ATM lidhur me një kartë debiti Bitcoin?

Bitcoin ofruesit kartë debiti akuzat tarifat kur tërheqjes cash nga ATM. Kjo tarifë mund të jetë i ngarkuar për transaksion ose prorata. tërheqjet e brendshme ATM zakonisht të kushtojë rreth 1.5%, ndërsa tërheqjet ndërkombëtare ATM janë akuzuar në 2.5%.

Çfarë është monedhë tarifë përkthim lidhur me transaksionet me kartë debiti Bitcoin?

Tarifa përkthim monedhë është akuzuar në rastin monedhë default e llogarisë lidhur me kartën e debitit Bitcoin është i ndryshëm në krahasim me monedhën e transaksionit. Në këtë rast një fikse 3% tarifë monedhës përkthim është akuzuar nga të gjithë ofruesit në treg.

card top Bitcoin
tab spectrocoin
tab cryptopay
tab wagecan
tab advcash
tab coinsbank
tab uquid
tab xapo