Bitcoin debit Card Babandingan

Kartu bitcoin luhur
tab spectrocoin
tab cryptopay
tab wagecan
tab advcash
tab coinsbank
tab uquid
tab xapo


Kartu debit TOP Bitcoin – a Crypto Mata Artos Card Babandingan

Bitcoin mangrupa duit internet – tur kalawan kartu kiridit Bitcoin, anjeun bisa mayar mana di sakuliah dunya dimana Kredit- atanapi Kartu debit anu katampa ku Mata Artos Crypto tina pilihan Anjeun. Duaan sareng Wallet Bitcoin, anjeun bisa ngaganti ngeunaan 95% sadaya jasa mangrupa Bank normal oge bisa nyadiakeun ka anjeun.

Jeung bédana badag nu mibanda total kontrol leuwih kasaimbangan duit Anjeun sarta taya sahijieun sejenna. Ieu masa depan keuangan. Ngarasakeun kabebasan ka. Upami Anjeun gaduh patarosan ngeunaan meuli Card Bitcoin, pastikeun pikeun pariksa kami “Kumaha carana milih” pituduh below.


Bitcoin Card Spectrocoin
Bitcoin Card Cryptopay
Bitcoin Card WageCan
Bitcoin Card AdvCash
Bitcoin Card CoinsBank
Bitcoin Card Uquid
Bitcoin Card Xapo


Bitcoin Card Spectrocoin – Pro jeung kontra

pro:
+ Sakabeh nagara di sabudeureun dunya kaasup
+ Aplikasi sadia pikeun mobile pamaké Windows teuing
+ Kartu parusahaan anu sadia
ngalawan:
– pengiriman barang mahal
– laporan scam jeung keluhan
– Inpo leungit tina website

anonim Card: nuhun
Card palastik: nuhun
Card maya: nuhun

kartu Harga: plastik $9.00/€ 8.00 / £ jam 6.00 – maya $0.50/€ 0,50 / £ 0,50
currencies: USD, eur, GBP
Fee urus asing: 3%
fee loading: bebas
fee bulanan: $1.00/€ 1,00 / £ 1.00


Bitcoin Card Cryptopay – Pro jeung kontra

pro:
+ Tilu currencies utama (eur, GBP, USD) anu sagala otorisasi
+ Bébas pengiriman barang dunya-lega
+ Website dirancang ogé sarta gampang ngagunakeun
ngalawan:
– Ngan pikeun warga EU
– harga luhur
– fee urus asing

anonim Card: nuhun
Card palastik: nuhun
Card maya: nuhun

kartu Harga: plastik 15 € / £ / $ – maya 2.50 € / £ / $
currencies: eur, GBP, USD
Fee urus asing: 3%
fee loading: 1%
fee bulanan: $1


Bitcoin Card WageCan – Pro jeung kontra

pro:
+ Sadia pikeun loba nagara kaasup AS
+ Pendiri jeung tukang téhnologis kuat
+ Sadia dina USD, eur, GBP
+ program bonus
ngalawan:
– fee kartu mahal
– Émbaran hese neangan dina website
– Kartu langkung mirah nya kaluar tina saham

anonim Card: teu
Card palastik: nuhun
Card maya: nuhun

kartu Harga: ti 0.025 BTC
currencies: eur, GBP, USD
Fee urus asing: 3%
fee loading: bebas
fee bulanan: $1


Bitcoin Card AdvCash – Pro jeung kontra

pro:
+ Taya fee pangropéa bulanan
+ Rub salaku alat tukeur sadia
+ Bébas luhur nepi ti mindahkeun Swift / SEPA, Laju datar pikeun mindahkeun
ngalawan:
– Taya aktip sadia
– Ngan Nagara EU dirojong
– Taya katerangan dina struktur kapamilikan atawa executives
– wates poean on purchases pikeun pamaké malah diverifikasi

anonim Card: nuhun
Card palastik: nuhun
Card maya: nuhun

kartu Harga: plastik $/€ 4.99 (14.99 saatos 7 poé) – maya 1 + 0.99 $/waragad €
currencies: eur, GBP, USD, ngagosok
Fee urus asing: 2.95%
fee loading: $/€ 0.99 per urus
fee bulanan: bebas


Bitcoin Card CoinsBank – Pro jeung kontra

pro:
+ Sadaya-di-hiji panyadia crypto kalawan dompét, bursa jeung kartu debit bitcoin
+ Gigireun utama Fiat currencies USD, eur, GBP, Kartu nu geus disadiakeun di rub, CHF, AUD, currencies JPY teuing sarta nyandak litecoin rekening teuing
+ Loba kemungkinan kartu dumasar kana tingkat verifikasi
ngalawan:
– Rumit sarta teu transparan kapamilikan jeung struktur teguh
– pengiriman barang haratis nyaeta sadia ngan pikeun pamaké premium
– waragad luhur nerapkeun on Pos sarta ATM

AnonymousCard: nuhun
Card palastik: nuhun
Card maya: nuhun

kartu Harga: plastik ti $14.95 – maya ti $2.95
currencies: eur, GBP, USD, ngagosok, CHF, AUD
Fee urus asing: ti 2.5%
fee loading: bebas
fee bulanan: $0.95-$2.95


Bitcoin Card Uquid – Pro jeung kontra

pro:
+ Sadia dina USD, eur, GBP na 40 altcoins béda gigireun bitcoin
+ purchases hirupna Unlimited na withdrawals ATM
+ Loba loading pilihan
ngalawan:
– Miskin Inggris anu dipaké dina website maranéhanana
– Teu sadia pikeun warga AS
– parusahaan seger

anonim Card: nuhun
Card palastik: nuhun
Card maya: nuhun

kartu Harga: Plasitc $1 – maya $1
currencies: USD, eur, GBP na 40 altcoins béda
Fee urus asing: 3%
fee loading: 1.5% – 5%
fee bulanan: $1


Bitcoin Card Xapo – Pro jeung kontra

pro:
+ tingkat luhur kaamanan
+ Struktur ibukota kuat
+ Taya luhur nepi waragad
ngalawan:
– Dikonfirmasi pamaké boga wates pikeun transaksi online tur Pos
– Xapo ngarojong Segwit2X
– pengiriman barang mahal
– warga AS kaasup

anonim Card: teu
Card palastik: nuhun
Card maya: teu

kartu Harga: plastik $20 / € 18 / £ 13
currencies: eur, GBP, USD
Fee urus asing: 3%
fee loading: bebas
fee bulanan: $1


Naon pangalusna Bitcoin Card pikeun kuring?

Kumaha carana milih panyadia Bitcoin Card katuhu?

Aya loba pausahaan tur mimitian up nyadiakeun kartu debit bitcoin Kiwari salaku cryptocurrencies anu gaining beuki loba popularitas.

Aya sababaraha titik éta anu cardholder debit wanna-jadi bitcoin mungkin kudu néangan nalika néangan ka panyadia pangalusna. The panyadia kartu nyingkab paling inpormasi ieu dina situs maranéhanana, jadi sagala nu diperlukeun ngan maca eta ngaliwatan taliti. Meunang informasi tukang sahiji parusahaan kartu penerbit.

Sakabeh gagasan balik bitcoin jeung ledger blockchain umum nyaéta Teu Percaya. Jadi cardholders debit bitcoin anu klien biasana leuwih curiga ti nasabah di industri lianna. Kituna teh panyadia kudu ngayakinkeun klien kahareup maranéhna yén maranéhna nyadiakeun legit, jasa dipercaya.

Layanan disadiakeun

Biasana panyadia nawiskeun jasa leuwih ti ngan kartu a. Sarerea boga dompét a, tapi contona Spectrocoin, Cryptopay, CoinsBank, Xapo sadayana ngajalankeun séntral bitcoin sorangan sangkan purchases bitcoin langsung ngaliwatan situs web maranéhna. Upami pamaké kudu mibanda cryptocurrencies saméméh loading aranjeunna ka kartu debit bitcoin masing-masing.

AdvCash kartu bitcoin debit boga tilu currencies Fiat utama kawas USD, Eur tur GBP anu ditarima ku sakabeh panyadia. Rub teh alat tukeur mudik paling umum, pamaké Rusia bisa mesen AdvCash bitcoin kartu debit mana rekening anu denominated di rub.

kartu palastik jeung maya nu dina pasaran. Kartu plastik bisa dipaké pikeun duanana withdrawals ATM na purchases online, kartu maya bisa dipaké ngan online. Éta sia mariksa saméméh Signing nepi naha panyadia isu kartu plastik atanapi ngan hiji pilihan maya nyaéta sadia.

Dina loba panyadia kartu debit bitcoin, pamaké bisa nganggo jasa malah tanpa verifikasi identitas pribadi, najan ku limites terapan tangtu. wates ieu ngawengku hiji poéan, wates bulanan na hirupna dina withdrawals tunai atanapi on purchases Pos. Upami proses verifikasi dipigawé ku ngirimkeun hiji bukti identitas dina bentuk kartu ID nasional sarta bukti tinggal nu tiasa janten bil utiliti ti baheula 3 bulan di kalolobaan kasus. Waktu diperlukeun pikeun verifikasi bisa rupa-rupa pisan, ti sababaraha jam nepi ka sanajan 10 poé.

Kartu debit Bitcoin, nu keur milih?

Alatan aturan jeung pamaké masalah panerapan di Amérika Serikat nu kaasup tina jasa, iwal dina CoinsBank nu nawarkeun jasa bisa laksana pikeun warga AS.

The pengiriman barang tina harga kartu plastik ieu diwangun dina waragad lianna, jadi pengiriman barang normal nyaeta biasana bébas, nu panyadia biaya ngeunaan 45-70 USD keur pilihan pangiriman expedited.

Kalolobaan panyadia gaduh aktip smartphone sadia pikeun mastikeun pamaké ngadalikeun finances maranéhanana ti smartphone. Biasana aplikasi ios sarta Androids nu disadiakeun, tapi pamaké telepon Windows bisa kudu neangan salajengna, sakumaha anu kasebut ngan sadia pikeun Spectrocoin klien.

Bedah kartu na waragad urus

Waragad ngaluarkeun kartu awal anu mimitian ti 5 USD keur 20 USD kalawan rata-rata 10 USD. Sababaraha nyadiakeun ukur kartu virtual, tapi anu ngan cost 0.5 USD.

Di sababaraha panyadia keur teu aktif kalayan kartu henteu penalized tapi loba ngecas hiji fee tambahan for kabawa teu aktif. pamaké aktif nyaéta leuwih anu teu transacting malah sakali dina dua taun kalayan kartu.

Klién tiasa loading kartu jeung mindahkeun kawat atawa mindahkeun SEPA keur waragad di sabudeureun 0.5%-1%. Sababaraha panyadia manglaku ongkos datar, jadi klien kudu nengetan nomer na jumlah dana ditransfer ti akun dompét ka kartu debit. Aya pilihan pikeun muka tur ngabongkar momotanana kalawan panyadia pembayaran alternatif kayaning Skrill, Neteller atanapi PayPal. Sababaraha kartu bitcoin debit, kumaha oge bedah nu leuwih luhur batan Mindahkeun kawat, tiasa 1% ka 5% per transaksi.

The panyadia kartu bitcoin debit anu profiting lamun pamaké ieu transacting kalayan kartu. Sanajan purchases online biasana bébas, tapi sabagian meureun ngeusi waragad on nu teuing. ATM sok boga muatan di sisi séjén. The withdrawals tunai domestik nyaéta di sabudeureun 2-3 USD, nu withdrawals internasional anu 3-4 USD, eta oge mungkin yen laju datar ieu dilarapkeun di gigireun percentages. Lamun nu meuli atawa ditarikna mata uang mah béda ti nu mata uang standar tina akun nu sagala panyadia ngecas hiji Nilai tukeur mata uang tambahan ngeunaan 3%.

Klien Eupan Balik sarta pamaké Garapan

jasa alus dimimitian ku kaca badarat alus. Ayeuna kudu jelas naon anu jasa jeung sabaraha manten eta cost. The klien nganggo ramatloka pikeun manggihan informasi relevan ngeunaan jasa disadiakeun. Gigireun struktur menu jelas tur FAQ; panyadia kedah ngawengku hiji fungsionalitas pilarian dina eta. kapuasan customer anu kacida gumantung kana ngarojong disadiakeun ku issuers kartu bitcoin debit, kayaning Sistim tiket, Hotline Live obrolan.

kacindekan

Aya loba kemungkinan a panyadia kartu bitcoin tiasa nawiskeun pikeun klien na. Panyadia kartu debit bitcoin Hadé pisan gumantung husus kabutuhan pamaké.


Bitcoin Card Babandingan

Kartu bitcoin luhur
tab spectrocoin
tab cryptopay
tab wagecan
tab advcash
tab coinsbank
tab uquid
tab xapo


 

Kartu debit Bitcoin